штат Невада лотерея штат Невада

Ви можете виграти 980 мільйонів доларів в джекпот Америки з України

Сейчас читают: 943
hochu.ua

Неймовірно, але в Америці у деяких кіосків, що продають лотерейні квитки Mega Millions і Powerball вже шикуються довгі черги з бажаючих зірвати куш з початком 2021 року.

Як повідомляють деякі авторитетні видання, жителі штату Невада, де лотерейні квитки не продаються, масово прориваються до кордону з Каліфорнією, щоб купити заповітні квитки.Якщо я виграю, буду тримати низький профіль.

Для початку проведу пару тижнів на пляжі, плануючи, що робити з такими грошима.— поділилася Таммі Корнгі-Ходж, з Лас-Вегаса.Ви мрієте стати мультимільйонером?

Цього тижня у вас є відразу 2 шанси це зробити! Джекпоти двох найбільших лотерей світу — Пауербол і Мега Мільйонів — переступили за позначку в $ 450 млн, і завдяки сервісам покупки лотерейних квитків, таким як theLotter, ви можете брати участь в їхньому тиражі, не відходячи від комп'ютера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA