Vera Wang знаменитости Vera Wang

Весільні сукні знаменитостей з об'ємними стегнами

Сейчас читают: 181
vogue.ua

Весілля - найзворушливіша подія у житті кожної дівчини. Цього дня хочеться, щоби все було ідеально: локація, декорації, погода і, звичайно ж, весільний образ.

До останнього більшість наречених підходять з особливим трепетом, ретельно вибираючи сукню своєї мрії. При виборі весільного образу перше на що потрібно звернути увагу це на особливості фігури.

Так, за допомогою стилістичних прийомів можна легко скоригувати всі недоліки та зробити акцент на перевагах. Дівчатам із вузькою талією краще зупинити свій вибір на образах, що підкреслюють цю особливість, а нареченим із широкими плечима вибирати сукні з відкритими ключицями.

Сьогодні ми хочемо поговорити про весільні сукні, які підійдуть для наречених з об'ємними стегнами. Для цього ми зібрали найкрасивіші вінчальні образи знаменитостей - від Дженніфер Лопес до принцеси Євгенії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA