місто Вікторія люди знаменитости Нео місто Вікторія

In Silent Defiance: на Кіпрі показали роботи Макова та Тістола

Сейчас читают: 242
vogue.ua

Український дизайнер Вікторія Баланюк, засновниця бренду Flow The Label, вже кілька років живе на Кіпрі. Після початку повномасштабного вторгнення вона активно включилася на підтримку українців, які прибувають на острів.

Наприкінці жовтня вона вирішила поєднати волонтерську діяльність із просвітницькою та організувала виставку сучасних українських митців, завдяки якій можна було і познайомитися ближче з мистецтвом, і допомогти.

Ми дізналися у Вікторії всі подробиці. "Ідея створення виставки народилася у мене після початку війни. З перших днів я допомагала сім'ям українських біженців, розвозила гуманітарну допомогу, допомагала знайти житло, оформити документи, знайти роботу і тоді, спілкуючись з людьми, зрозуміла наскільки вони сумують за Україною.

Так прийшла ідея зробити на Кіпрі благодійний, але водночас і культурний проєкт", – розповідає Баланюк. Пройшла виставка у Лімасолі, куди зручно доїхати з різних частин Кіпру, у галереї Mofri – невеликjve світлjve простjрs із старовинними кіпрськими арками та затишним внутрішнім двориком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA