Володимир Зеленський місто Лондон Англія Євробачення Євробачення 2023 Ліверпуль Володимир Зеленський місто Лондон Англія

"Якось Євробачення пройде у переможній Україні": прем'єр-міністр Британії підтримав нашу країну і згадав про Зеленського

Сейчас читают: 228
hochu.ua

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак продемонстрував прийом у Вестмінстері (Лондон, Великобританія) з нагоди відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2023".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!За словами Ріші Сунака, обов'язково міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2023 пройде у вільній Україні.

Ліверпуль пишається тим, що ми приймаємо Євробачення від імені України. Читати також Швидкі та легкі закуски для ідеального перегляду Євробачення від Євгена Клопотенка (РЕЦЕПТИ)  Сьогодні ввечері ми відзначили, наскільки потужний цей конкурс поєднує нас через музику.

Як каже мій друг Володимир Зеленський, одного разу цей конкурс пройде у переможній, вільній Україні, — написав він.Ба більше, на деяких фото також знято українську співачку Руслану, переможницю Євробачення 2004 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA