місто Київ місто Львів місто Івано-Франківськ вишиванка дослідження вишиванки місто Київ місто Львів місто Івано-Франківськ

В Україні різко зріс попит на вишиванки – дослідження

Сейчас читают: 240
womo.ua

За останні роки кількість придбаних вишиванок в Україні зросла у більш як чотири рази. Про це свідчить статистика сервісу OLX.

Зазначається, що станом на квітень 2023 року, кількість відгуків на оголошення про купівлю вишиванок сягнула майже 30 тисяч.

Значно збільшився попит на вишиванки також і в Києві. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани Читайте також: Чим пропонують прикрасити своє життя українські бренди Лідерами за кількістю пропозицій на вишиванки є Київ, Львів, Івано-Франківськ та Коломия.

Найбільший попит на платформі OLX мають вишиті сорочки саме з Коломиї: з 2021 року кількість відгуків на оголошення зросла майже у три рази. Читайте також: Весняний б’юті-бум: 5 найкращих пропозицій від українських брендів Також у сервісі додали, що враховуючи всі оголошення на платформі, середня вартість вишиванки зараз становить приблизно 1 300 гривень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA