Україна Франція Фінляндія конкурс Євробачення Велика Британія Євробачення 2023 Ліверпуль Україна Франція Фінляндія

Букмекери змінили думку після першого півфіналу Євробачення: яке місце тепер прогнозують Україні

Сейчас читают: 982
hochu.ua

У вівторок, 9 травня, пройшов перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в британському Ліверпулі. Поки учасники готуються до другого півфіналу, букмекери активно роблять свої прогнози щодо цьогорічного переможця.

Спойлер: український гурт TVORCHI з піснею "Heart of Steel" знову опинився на лідируючих позиціях. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!За підрахунками букмекерів, Україна посідає впевнене третє місце у рейтингу.

Шанси на перемогу українського гурту TVORCHI в конкурсі аналітики оцінюють у 8%. Читати також На старті Євробачення TVORCHI закликали світ підтримати Україну: потужне відео На другому місці розташувалася Фінляндія із запальною піснею "Cha Cha Cha" – у неї 21%, а на четвертому місці – Франція із 5%.

Хоча ще раніше французька співачка Ла Зара посідала третю позицію. П'ятірку лідерів замикає потужний виступ іспанки з піснею "EAEA", вона має 3 %.Фавориткою букмекерів та претенденткою на перше місце традиційно стала співачка зі Швеції Loreen з піснею "Tatto".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA