Україна школа Viber навчання опитування дистанційна освіта дослідження Україна

В Україні більшість людей незадоволені освітнім процесом у школі цього року: результати опитування

Сейчас читают: 427
womo.ua

Rakuten Viber запитав українців, чи задоволені вони освітнім процесом у школі цього року, а також що на їх думку варто покращити.

Більш ніж половина респондентів відповіли, що цей рік тяжко назвати навчальним. Проте кожен четвертий українець радий, що війна не стала на заваді навчанню.

В опитуванні в офіційному каналі «Viber Україна» взяли участь понад 70 тисяч користувачів з України. Результати опитування показали, що більш ніж половина українців (57%) не вважають освітній процес у школі цього року повноцінним.

Інші 24% респондентів задоволені, що навчання продовжується навіть під час війни. Ще 12% вказують, що бувають різні моменти й доводиться багато вивчати самостійно, а 7% відповіли, що завдяки ентузіазму вчителів — процес навчання кипить. Читайте також: Рейтинг найкращих вишів України 2023 року Загалом на питання “Чи задоволені ви освітнім процесом у школі цього року” відповіді розподілилися наступним чином: Цей рік тяжко назвати навчальним — 57%; Так!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA