Сша Украина бізнес кар'єра новини успішна жінка конкурс краси Сша Украина

Бізнес-леді і багатодітна мама представить Україну на світовому конкурсі Місіс світу

Сейчас читают: 309
womo.ua

Про це повідомляє офіційний представник міжнародного конкурсу MRS.WORLD в Україні на своїй сторінці в Instagram. До речі, до Лас-Вегасу мала їхати володарка головного титулу «MRS.

UKRAINE WORLD 2023» Лана Малінська, але вона не зможе взяти участь у міжнародному конкурсі з особистих причин. Організатори сподіваються, що вона представить Україну на конкурсі через рік.

Тож у січні в США відправиться 37-річна Олена Єлізарова. Фото: instagram.com/y.yelizarova Що відомо про представницю? Головним обличчям країни стала дружина нацгвардійця і мама чотирьох дітей – трьох хлопчиків та доньки.

Олена – дизайнерка інтер’єрів і засновниця ювелірного бренду «My Lady Jewelry». Її захоплення дорогоцінним камінням колись перевтілилося у справжню майстерність, результатом якої стали унікальні прикраси. Читайте також: Ювелірний бренд SOLO for diamonds презентував прикраси за дизайнами відомих українців Фото: instagram.com/y.yelizarova Насправді ж таланти Олени Єлізарової багатогранні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA