книги Yakaboo Publishing виховання підлітки інтерв’ю

Антоніна Оксанич: не буває поганих дітей, будь-яка поведінка — це спосіб адаптації дитини до навколишнього світу

Сейчас читают: 369
womo.ua

Книга “Розумію тебе! Як виховувати дітей без крайнощів” вийшла 2021-го року у видавництві Yakaboo Publishing. Це розширена і доповнена версія книжки, що увійшла до ТОП-30 найкращих родинних видань 2019 року за версією «БараБуки» (простір української дитячої книги) і отримала відзнаку «Вибір читачів».

Антоніна Оксанич Антоніна Оксанич — дитяча та сімейна психологиня, має практику з 2008 року. Є акредитованою гештальт-терапевткою, сертифікованою супервізоркою, членкинею Всеукраїнського співтовариства психологів, які практикують гештальт-підхід.

Лекторка, ведуча психотерапевтичних груп. Психологиня волонтерського освітнього проєкту #НеБийДитину. Мама двох хлопців. Понад двадцять років займається йогою, цигун та іншими тілесними практиками.

Наталя Біда — співавторка та копірайтерка освітніх проєктів #НеБийДитину та «Взаємини», консультує в методі когнітивно-поведінкової терапії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA