йога допомога тварини

Перша Puppy та Kitty йога в Україні: що це та для кого

Сейчас читают: 318
womo.ua

Lapki – унікальний формат йоги з цуциками, який допомагає поєднувати розвиток фізичного і ментального здоров‘я. З моменту створення перших занять у Варшаві наприкінці березня цього року, Lapki швидко розширилися до Кракова, Вроцлава та Києва, а незабаром планується запуск у Лодзі та Львові.

Ідея «puppy йоги» не є новою. Вона вже два роки є хітом у Великій Британії та Канаді. І нарешті прийшла до нашого простору. Тепер кількість поціновувачів Puppy Yoga росте з кожним днем. Емоційний відпочинок Взаємодія з тваринами сприяє зниженню рівня напруги і стресу.

Така практика це приємний спосіб розслабитися, відволіктися від повсякденних проблем і знайти внутрішню гармонію. Крім того, йога з цуциками стимулює виділення ендорфінів — гормонів щастя.

Вони дарують відчуття радості, задоволення та позитивних емоцій. Песики на заняттях головні Цуценята мають повну свободу дій, можуть бігати чи спати, тягнути за волосся чи вкрасти гумку для волосся, яка мирно лежала на килимку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA