На Каннський Сша кинофестиваль фільми кіно кіноіндустрія кіновиробництво На Каннський Сша

В Україні відбудеться фестиваль короткометражного еротичного кіно: деталі

Сейчас читают: 886
womo.ua

З 1 червня у кінотеатрах України стартує фестиваль короткометражного еротичного кіно з усього світу Best Erotic Shorts-4. Про це повідомляє Platforma.

Покази відбудуться в 10 містах країни: Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Сумах, Львові, Тернополі, Запоріжжі, Вінниці й Житомирі. Читайте також: На Каннському кінофестивалі показали фільм про життя жінок в Афганістані У програмі фестивалю фільми режисерів і режисерок зі США, Нідерландів, Іспанії, Німеччини та інших країн, а саме: американська романтична комедія «Оргія» режисера Сема Барона про чоловіка з розбитим серцем, який йде на свою першу оргію, нідерландська комедія «Ботаніка» режисера Ноеля Лузена про працівника садового центру, який боїться свого можливого безпліддя і усвідомлює, що іноді доводиться ковтати гордість, щоб любов перемогла. Читайте також: У Каннах покажуть польсько-український фільм «Як це було» У межах фестивалю також покажуть три анімаційні фільми: «Змусь її танцювати» режисерки Кароліни Круз, «Міністерство розпусних сексуальних позицій» режисера Алексіса Рондо, «Гілочки» режисера Хадаса Аламгіра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA