секс Сексуальность психологія військові війна Росії проти України проєкт

Повернення до сексуального життя: в Україні створили проєкт для військових, які отримали бойові поранення

Сейчас читают: 427
womo.ua

Veteran Hub спільно з Patsany Agency запустили першу в Україні освітню платформу Resex про повернення воїнів до сексуального життя після поранення.

На сайті освітньої платформи Resex військовослужбовці, ветерани і ветеранки та їхні партнери_ки вже можуть ознайомитися з практичними рекомендаціями та посібниками щодо сексуальності й інтимності після поранень.

Матеріали розкривають важливість повернення воїнів до інтимних стосунків на шляху до інтеграції у цивільне життя.  Читайте також: Стартував набір у програму «СпортАмбасадори» серед ветеранів: подробиці Платформа стане у пригоді всім військовим та їхнім партнеркам чи партнерам, а не лише воїнам, які зазнали поранень, адже зміни в сексі та близькості під час та після війни – це нормально.

Платформу розробив Veteran Hub спільно з креативною агенцією Patsany Agency. Секс і сексуальність все ще залишаються табуйованими в Україні темами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA