Україна допомога війна в Україні Україна

Люк Скайвокер із "Зоряних війн" закликав світ допомогти Україні і показався в унікальній вишиванці (ФОТО)

Сейчас читают: 490
hochu.ua

Американський актор Марк Хемміл, який відомий за роллю Люка Скайуокера в культовій сазі "Зоряні війни", показав знімок в унікальній вишиванці та закликав цивілізований світ допомагати Україні.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Марк Хемміл позував у вишиванці сірого відтінку з орнаментом у вигляді мечів від українського бренду Etnodim.

Так, актор взяв участь у благодійній ініціативі фандрейзингової платформи United24, послом якої він є. Читати також Відома блогерка на Каннському кінофестивалі влаштувала кривавий перфоманс на підтримку України (ВІДЕО) Кожен бажаючий може отримати ексклюзивну сорочку, проте для цього потрібно пожертвувати від 24 доларів на відновлення школи у Бузовій на Київщині.Ця зроблена на замовлення вишиванка з вишитими джедайськими мечами – подарунок від United24.

Їх лише дві. Хочете шанс виграти другу? Просто пожертвуйте 24 долари або більше на відновлення школи в селі Бузова, Україна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA