театр «Золоті ворота»

«Говоримо з молоддю голосами Титанів 20-хх»: цікаві факти про виставу LOVE REVOLUTION в театрі «Золоті Ворота»

Сейчас читают: 589
womo.ua

Спектакль створили за мотивами чотирьох оповідань майстрів інтелектуальної прози – Титанів 1920-хх. Головні герої – молоді люди, які проходять ініціацію коханням, формують дорослу позицію. «Хотілось показати, що вже 100 років тому ми мали пласт глибокої, філософської прози, яка суперактуальна й зараз.

Я навмисне шукала оповідання, в яких би була молодь, що знаходиться в періоді становлення особистості, коли відриваєшся від батьківських наративів і формуєш свою мораль.

Герої цих оповідань шукають відповіді на складні питання: що таке кохання тваринне, а що – моральне, за що відповідаю я, а за що – політики, де в цьому Бог.

І все це на тлі революції й невизначеності. Хотілось поговорити їхніми голосами із сучасною молоддю, яка так само зараз шукає себе, шукає опори і відповідей», – каже режисерка Наталія Сиваненко. Актори про те, чому їхні персонажі актуальні і через 100 років Актор Антон Соловей зіграв самовпевненого і самозакоханого юнака Андрія за мотивами оповідання Агатангела Кримського «Виривки з мемуарів одного старого гріховоди».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA