закон домашні тварини законопроєкт вуличні тварини

В Іспанії майбутніх власників домашніх улюбленців зобов’яжуть пройти спеціальне навчання

Сейчас читают: 853
womo.ua

В Іспанії ухвалили закон проти жорстокого поводження з тваринами. Тепер щоб завести собаку, треба пройти навчання. Про це пише AFP.

Парламент Іспанії ухвалив закон про захист тварин і вніс зміни до кримінального кодексу, які передбачають більш суворе покарання за жорстоке поводження з домашніми улюбленцями. Читайте також: Права жінок і гендерна рівність у Північній Кореї: ООН представила звіт Міністерка соціальних прав Іспанії Іоне Беллара наголосила, що йдеться про перший в історії країни закон про права тварин, який має покласти край «безкарності жорстокого поводження з тваринами».

Серед іншого, документ зобов’язує всіх, хто планує завести собаку, пройти спеціальне навчання, та накладає заборону залишати тварину наодинці більш як на 24 години. Читайте також: Перетин кордону з домашнім улюбленцем: нові правила ввезення тварин у Європу Закон також зобовʼязує власників стерилізувати котів, щоб контролювати їхню народжуваність і не допускати вбивства небажаних кошенят або їхнього викидання на вулицю. Читайте також: Монастир в Іспанії вперше в історії прийняв у хор дівчат Від півтора року увʼязнення даватимуть, якщо тварина потребує ветеринарного лікування, до трьох років, якщо тварина помирає за «обтяжувальних обставин».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA