характер стосунки Нео

Ідеальна жінка: які риси характеру хлопці цінують у дівчатах

Сейчас читают: 931
hochu.ua

Чи думали ви про те, які риси характеру дівчат подобаються чоловікам? Ми теж! Провести опитування на вулицях міста – гарна ідея, але можна отримати так багато протилежних якостей, що зібрати їх воєдино практично неможливо.

Тому редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися думку психологів. Читати також Люблять за розум, а не красу: хто такі сапіосексуали Ідеальна жінкаСнеха Тете, професійний коуч із взаємин, склала список із рис характеру, які цінують чоловіки в жінках."Перш ніж вдаватися в питання, що чоловік шукає в жінці, важливо зрозуміти, чи варто чоловік того.

Так, у кожного чоловіка може бути свій "контрольний список" для жінки своєї мрії, але це не повинно змушувати вас сумніватися у своїй самооцінці та цінності.

Тому не забувайте розставляти пріоритети для себе. Обидва партнери повинні вміти впізнавати та цінувати один одного такими, якими вони є.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA