Австралия посуда Экология стартап Австралия

В Австралії продають каву в їстівних стаканчиках: фото

Сейчас читают: 369
womo.ua

Австралійський краудфандинговий стартап Good-Edi вирішив боротися з одноразовим посудом, який забруднює навколишнє середовище, Тому почав виготовляти їстівні чашки для кави.

Про це пише Bloomberg. Зазначається, що ідея стартапу виникла в колег Анійо Рахебі й Кетрін Гатчинс під час обідньої прогулянки в Мельбурні, коли вони побачили відро для сміття, переповнене одноразовими стаканчиками.

Вони винайшли їстівну тару, яка біологічно розкладається. Така тара підходить і для гарячих, і для холодних напоїв. Вона складається із суміші житнього борошна, пшеничних висівок, вівсяних висівок, цукру, солі, кокосової олії та води. Читайте також: У Японії виготовили найдорожче морозиво у світі: ціна та відео Винахідники стверджують, що контейнер залишається хрустким протягом 40 хвилин, якщо тримати в ньому гарячий напій, а холодний там можна зберігати близько восьми годин.

Цей стаканчик має смак несолодкого пшеничного печива. За даними ООН, у світі щороку випускають понад 250 мільярдів паперових стаканчиків для напоїв із пластиковою оболонкою, і лише близько 1% цих чашок переробляють. Читайте також: Український бренд Wanted Vegan випустив рослинний тунець та копчений лосось: фото За словами консультанта Future Market Insights Inc Ісмаїла Сутарії, використання паперових стаканчиків для гарячих напоїв із пластиковим покриттям зросте більш ніж на 9% до 2025 року, а споживання сягне 166 мільярдів одиниць на рік. Читайте також: Український шеф-кухар відкрив перший український ресторан у Вашингтоні Водночас міжнародні корпорації прагнуть скоротити відходи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA