Успіху можна досягнути лише, якщо ти твориш, а не намагаєшся творити: інтерв’ю із Сарою Хоскінґ

Сейчас читают: 178
womo.ua

Я розмовляю із Сарою Хоскінґ — дизайнеркою, художницею, арт-менеджеркою, котра, вийшовши на пенсію, разом із колегами заснувала резиденцію «Хоскінґ Хаусес Траст» — для творчих жінок старших сорока років.

Мені пощастила потрапила до програми завдяки Літературній агенції OVO, що підтримує мої авторськи амбіції уже третій рік. Теа Саніна — письменниця, магістриня соціології, дослідниця дитинства, сімейна медіаторка, консультантка для пар, членкиня Національної асоціації медіаторів України та Української асоціації емоційно-фокусованої терапії, старша викладачка кафедри соціології НаУКМА Ми із Сарою сидимо у невеликому трьохсотлітньому котеджі, розташованому в селищі Кліффорд Чемберс, що вже двадцять років приймає жінок з усього світу, надаючи їм можливість творити, не відволікаючись.

Цьогоріч — вперше з України. Котедж потопає у книгах — від світової англомовної класики до найсучасніших творів, зокрема написаних тут, у тиші класичного англійського селища, знайомого нам за творами Агати Крісті та Гілберта Честерстона.

Коли Сара знаходить час на те, щоби керувати трастом, писати книги, доглядати невеличкий город, піклуватись про курей, кролика і чотирьох котів — я не уявляю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA