туризм барби подорожі

Вихідні у будинку Шрека, Барбі чи Гобіта: яке житло можна орендувати для відпочинку восени

Сейчас читают: 524
womo.ua

Якщо ви шукаєте незвичайне місце для відпочинку цієї осені за кордоном, Airbnb може у цьому допомогти. Казкові будинки для туристів опубліковані на сайті й доступні до оренди.

Незалежно від того, чи хочете ви зупинитися у будинку Шрека з популярного мультфільму, селі Гобіта з «Володаря перснів» чи у великому маєтку з фільму «Барбі», у вас є великий вибір на сайті оренди житла.

Ми зібрали найбільш незвичайні будинки для оренди закордоном з фільмів та мультфільмів, де ви можете зупинитися, проте попереджаємо, ціни за одну ніч в будинку можуть вас шокувати. Будинок Шрека Компанія Airbnb оголосила, що забронювати казкове помешкання, що знаходиться в Шотландії, можна буде 13 жовтня.

Хатина доступна до проживання лише в останні вихідні місяця, але проживання буде безплатним. Читайте також: Що подивитись на Netflix у жовтні 2023 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів На сніданок гостей чекатимуть безплатні вафлі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA