місто Вікторія Україна штат Аляска Куба париж місто Вікторія Україна штат Аляска Куба

Жіночий ветеранський рух спрямований на те, щоб посилити свої лідерські позиції після перемоги: парамедикиня Юлія «Куба» Сідорова про успішні кейси

Сейчас читают: 863
womo.ua

Юлію Сідорову назвали «Кубою» у шоу-бізнесі за запальні танці на великій сцені з провідними виконавцями. Але вся Україна знає Кубу, як парамедикиню, яка з 2014 року створювала першу медичну службу за НАТівськими стандартами «Ульф» у добровольчому батальйоні «Вовки Да Вінчі» Дмитра Коцюбайла.

Саме Юлія стала музою Сергія Жадана –  їй він присвятив вірш «Госпітальєрка». Після початку повномасштабного вторгнення дівчина повернулася до військової справи.

Зараз вона рятує життя в лавах ЗСУ, а паралельно контролює роботу мілітарі-цеха Жіночого ветеранського руху «Veteranka», розвиває модний бренд і 13 квітня презентує першу колекцію у Парижі.

Для мене війна почалась з першого загиблого на Євромайдані – з вбивства Сергія Нігояна Ви на війні 9 років… Це дуже добре, що ви саме так сказали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA