друзья коктейль напої

Смачні та корисні освіжаючі напої для спекотного літа: коктейлі та чаї від Yogoda

Сейчас читают: 811
womo.ua

Якщо ви шукаєте смачні літні напої додому чи для оновлення меню закладу, зверніть увагу на нові позиції в асортименті українського бренду Yogoda — натуральні освіжаючі коктейлі у зручних стіках.    Коктейлі-концентрати Yogoda виготовляються лише з високоякісних натуральних інгредієнтів, а саме ретельно відібраних ягід, фруктів, меду, спецій та прянощів від кращих національних і світових виробників.

Під час транспортування та зберігання ягід і фруктів застосовується технологія шокового заморожування, завдяки чому вдається зберегти їх корисні властивості й чудові смакові якості.

Виробник пропонує декілька видів коктейлів: Коктейль Белліні. Напій за мотивами фруктового італійського коктейлю виготовляється на основі персикового пюре й шматочків персика, а також малини, чебрецю і цукру.

Має ніжну текстуру й освіжний смак. Ідеальний напій, який додасть свіжості й насолоди у будь-який момент літнього дня. Коктейль Мохіто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA