Росія закон окупація Верховна Рада Росія

Кого звільнили від податку на нерухомість: подробиці

Сейчас читают: 867
womo.ua

В Україні звільнили від оподаткування на нерухомість житлові та нежитлові об’єкти, зруйновані чи пошкоджені унаслідок російської збройної агресії РФ.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Зазначається, що Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт 7632 щодо звільнення від сплати податку на нерухоме майно, яке було знищене чи пошкоджене внаслідок агресії росії.

Відповідний документ депутати підтримали 281 голосом. Читайте також: У росії утримують українку, яка відмовилася від паспорта рф Прийнятий Закон передбачив можливість застосування Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, який затверджений наказом Мінреінтеграції № 309 (з подальшими змінами) з метою звільнення від оподаткування. Читайте також: «Скоро вже буде паска»: як 5-річний тіктокер з Черкащини надихнув українців на креативну рекламу Фізичні особи звільняються від сплати податків за 2021 і 2022 роки, якщо житлова нерухомість розташована на територіях активних бойових дій або окупованих територіях (незалежно від тривалості таких подій у 2022 році). Читайте також: Що стало з кар’єрою Спартака: подробиці Для юридичних осіб звільнення від податків застосовуватиметься з 1 березня до 1 січня 2023 року у разі розташування майна на територіях активних бойових дій або окупованих територіях (незалежно від тривалості таких подій у 2022 році).

Також платники 4 групи звільняються від сплати єдиного податку з 1 березня 2022 року за земельні ділянки, які розташовані на територіях активних бойових дій або окупованих територіях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA