Мода бренд українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу

Бренд Bagllet презентував капсульну колекцію, яка віддає шану культурній спадщині України

Сейчас читают: 803
womo.ua

Український бренд аксесуарів Bagllet презентує нову лімітовану капсульну колекцію одягу, пише Менторка укр брендів. Ця колекція — про рефлексію на тему місця традиціям в сучасному житті, переосмислення народних мотивів, розуміння, що елементи традиційного одягу — це не застиглий у часі образ, а велике і рідне поле для натхнення. Читайте також: Колекція автентичних прикрас до зимових свят: обираємо світле, добре і ніжне Натхнення на створення нової капсули прийшло до команди Bagllet під час роботи над проєктом для Музею Івана Гончара: майстри марки реконструювали кишеню кінця ХІХ сторіччя з Полтавської губернії та під кураторством Ярини Сізик подарували гаман фонду музею, щоб компенсувати втрачений артефакт (оригінал якого, на жаль, знаходиться в російському етнографічному музеї). Читайте також: Український бренд GAPTUVALNYA презентував різдвяну колекцію, натхненну яворівською хусткою: фото Цей проєкт дав розуміння, як саме правильно працювати з культурною спадщиною, з артефактами та обʼєктами, які стосуються безпосередньо одягу та аксесуарів, які створювали українці.

Мене особисто дуже тішить цей здоровий та етичний підхід. Читайте також: Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів Для колекції були обрані дві класичні моделі BG125 та BG129, в дизайн яких органічно вплетені традиційні техніки: так моделі отримали нову подовжену ручку зі шкіряних пасм та впізнаваний автентичний український елемент — кутасики.

The post Бренд Bagllet презентував капсульну колекцію, яка віддає шану культурній спадщині України appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA