українські бренди мода 2024

Український бренд Klott презентує колекцію лляних виробів «Генетична сексуальність»: фото

Сейчас читают: 732
womo.ua

Головна мета, покликана нагадати світу про унікальність краси українських жінок, які постійно стикаються з упередженнями і, як наслідок, цураються своєї «генетичної сексуальності», — саме таку назву має колаборація.

Співпраця Klott з Юлією демонструє силу і вплив українського мистецтва та моди на міжнародному рівні. Цей проєкт не лише підтримує національну гордість, але й надихає інших жінок по всьому світу бути сміливими, вільними та впевненими у своїй красі та сексуальності.

Колаборація «Генетична сексуальність» буде доступна для замовлення з 23 травня на офіційному сайті бренда. Про Юлію Коренюк: Юлія – український фотограф, відома своїми яскравими та емоційними роботами, що досліджують теми краси, жіночності та генетичної сексуальності.

Її творчість викликає захоплення та надихає жінок по всьому світу. Про бренд KLOTT: Klott — це бренд улюблених речей заснований в Україні у 2023 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA