Вашингтон місто Рим кінопрокат постер сюжет трейлер фільму кадри Вашингтон місто Рим

Фільм «Гладіатор 2» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 837
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Рідлі Скотта «Гладіатор 2» (Gladiator 2). Це продовження епічної саги про владу, помсту, інтриги та події Стародавнього Риму.

Опубліковано офіційний український трейлер епічної історії «Гладіатор 2», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 14 листопада 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Гладіатор 2»?

Сюжет коротко Від легендарного режисера Рідлі Скотта, «Гладіатор II» продовжує епічну сагу про владу, помсту та інтриги, події якої відбуваються в Стародавньому Римі.

Декілька років тому Луцій став свідком вбивства Максимуса від рук свого дядька. Тепер він змушений увійти в Колізей після того як його дім було зруйновано імператорами-тиранами, які тепер керують Римом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA