Сша штат Нью-Мексико 50 Cent кінопрокат цікаві факти постер кадри Сша штат Нью-Мексико

Фільм «Збирач кісток» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 422
womo.ua

В український прокат цього літа виходить фільм режисера Асіфа Акбара «Збирач кісток» (Boneyard). Сюжет заснований на реальних подіях.

Опубліковано офіційний український трейлер трилера»Збирач кісток», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 18 липня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Збирач кісток»?

Сюжет коротко Одинадцять жінок було жорстоко вбито. ФБР відправляє своїх найкращих агентів на пошуки злочинця. Поліція також приділяє справі першочергову увагу, але лише детективу Ортезі вдається вийти на слід убивці.

Після зникнення його племінниці справа набуває ще більш небезпечного розвитку, і кожен, хто бере участь у розслідуванні, стає підозрюваним. «Збирач кісток» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Збирач кісток» 2024 року  «Збирач кісток» (Boneyard) або «Цвинтар» — американський кримінальний трилер 2024 року режисера Асіфа Акбара, продюсерів Коліна Бейтса, Асіфа Акбара і Вінсента Е.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA