українські фільми фільми кіно документальна стрічка постер сюжет

Фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 973
womo.ua

В український прокат цього літа виходить фільм режисера Артема Григоряна «Яремчук: Незрівнянний світ краси». Це фільм про легенду української музики Назарія Яремчука.

Опубліковано офіційний український трейлер документальної драми «Яремчук: Незрівнянний світ краси», а також постер та кадри знімання.

Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 8 серпня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси»?

Сюжет коротко Документальна біографічна драма показує історію Назарія Яремчука — першої української попзірки. Перемога на конкурсі «Пісня-71» з «Червоною рутою», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами, виступи в Чорнобилі — через спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки фільм розповідає про його життя та шлях до міжнародної слави. Читайте також: 10 кращих історичних фільмів про давні цивілізації «Яремчук: Незрівнянний світ краси» — офіційний український трейлер «Яремчук: Незрівнянний світ краси»: режисер та команда фільму До командного складу фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси» 2024 року увійшли: режисер Артем Григорян, продюсер Максим Сердюк, автор сценарію Ярослав Коротков, виконавча продюсерка Марія Яремчук, оператор-постановник Ілля Михайлусь та композитор Михайло Клименко. Факти про фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси»:  8-го серпня у всеукраїнський кінопрокат виходить документальний фільм про легенду української музики Назарія Яремчука.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA