фільми кіно кінопрокат

Фільм «Земля після» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 372
womo.ua

В український прокат цього літа виходить фільм режисера Фредеріка Жордена «Земля після» (Survivre). У фільмі розповідається історія родини, яка опинилася в епіцентрі екологічної катастрофи, де спокійне життя перетворилося на виживання.

Опубліковано офіційний український трейлер пригодницького екшна «Земля після», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 1 серпня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Земля після»?

Сюжет коротко Під час сімейної морської подорожі відбувається нечувана катастрофа: океан відступає, повністю оголюючи сушу на тисячі кілометрів.

Ті, хто вижив, змушені боротися за своє життя проти істот, які колись населяли океанське дно. А також один проти одного. Однак незабаром океан повернеться, і цей приплив стане останнім в історії людства. «Земля після» — офіційний український трейлер «Земля після» (Survivre): актори, режисер та команда фільму До акторського складу «Земля після» 2024 року увійшли: Емілі Декʼєнн («Братство вовка»), Андреас Пічман (серіал «Пітьма»), Арбен Байрактарай («Гаррі Поттер і Орден Фелікса») та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA