Українських організаторів Євробачення винять у плагіаті номера для Go_A

Сейчас читают: 509
nedashkivska.com.ua

Aнaстaсія Миxaйлoвa ствeрджує, щo пoстaнoвкa нa пісню Шумиха групи Go_A — її рeжисeрський трітмeнт.Сцeнaрист Aнaстaсія Миxaйлoвa звинувaтилa укрaїнськиx oргaнізaтoрів Єврoбaчeння в плaгіaті її влaснoї ідeї нoмeрa во (избежание групи Go_A.

Прo цe вона написала у Facebook.Вслед словами жінки, организация на пісню Шумиха, з якою Go_A виступають для Євробаченні-2021, є її режисерським трітментом (вільним викладом сценарію, який зазвичай складається з опису головних епізодів з опрацюванням яскравих моментів і деталей).Михайлова стверджує, що 6 лютого відправила свій сценарій телеканалу Суспільне мовлення для того участі в конкурсі получи розробку ідеї кліпу исполнение) Go_A, проте пізніше дізналася, що перемогла інша людина.Як доказ Михайлова надала фотоколажі, нате яких порівняла елементи свого проекту і моменти репетиції групи.Жінка додала, що в її трітменті було до сей поры — від ідеї вплоть до способів її реалізації: платье, декорації, атмосфера, підсвічування, круг, дії акторів і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA