культура жінки Музей Ханенків успішна жінка

Директорка музею Ханенків стала першою лауреаткою італійської премії

Сейчас читают: 232
womo.ua

Церемонія нагородження відбулася в Королевській кімнаті Палати депутатів римського Палаццо Монтечіторіо. Про це повідомили в «Суспільне Культура».

Культурний центр Laurentum був заснований у 1982 році в Римі, а їх премія з часом стала однією з найбільш поважних в Італії нагород у сфері культури.

Журі Laurentum обирає лауреатів у багатьох номінаціях, але категорія «порятунок культурної спадщини» з’явилася тільки цьогоріч.

Отже керівниця музею Ханенків стала першою лавреаткою цієї премії. Крім того, вона також отримала премію «Жінки в культурному менеджменті» від Women in Arts 2023 Читайте також: Знайомство з українською культурою у Берліні: українські бренди взяли участь у благодійному pop-up маркеті Художній музей імені Богдана та Варвари Ханенків вважається найбільшим збірником зарубіжного мистецтва в Україні. «Серцем» музею є художнє зібрання Богдана та Варвари Ханенків – видатних українських колекціонерів та благодійників кінця 19 – початку 20 століття. Читайте також: Музей Ханенків збирає кошти на ліквідацію наслідків ракетного удару До речі, музей Ханенків увійшов до списку номінантів премії «Європейський музей року» (EMYA).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA