Україна війна в Україні Україна

З російського полону повернули 230 українських військових та цивільних

Сейчас читают: 184
womo.ua

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими подякував Об’єднаним Арабським Еміратам «за активну участь у реалізації цього обміну» та зазначив, що цей обмін став найбільшим за кількістю повернутих захисників. Читайте також: Міккі Рурк прагне зібрати мільйон доларів для херсонців Серед визволених з полону 48 людей раніше вважали зниклими.

Також повернулися семеро захисників острова Зміїний, нацгвардійці, що забезпечували безпеку ЧАЕС та Галина Федишин, остання дівчина-морпіх, що була в полоні.

Попередній обмін з Росією відбувся 7 серпня 2023 року. Три місяці потому Україна повідомила, що в російському полоні залишилися щонайменше 4337 українців — 3574 військових і 763 цивільних.

Фото: Telegram/Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими Повний перелік звільнених з полону українців оприлюднив Telegram-канал «Списки знайдених та полонених». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post З російського полону повернули 230 українських військових та цивільних appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA