штат Массачусетс весілля новини шоубізнес Голлівуд штат Массачусетс

Зірка "Месників" Кріс Еванс готується до весілля з актрисою – хто підкорив серце красунчика (ФОТО)

Сейчас читают: 785
hochu.ua

Американський актор і зірка "Месників" Кріс Еванс зовсім скоро попрощається зі своїм холостяцьким життям. Знаменитість готується до весілля зі своєю коханою — актрисою Альбою Баптістою.

Про це повідомляє видання "RadarOnline.com". Деталі – у новому матеріалі HOCHU.ua!За словами інсайдерів, весільна церемонія відбудеться в штаті Массачусетс, де майбутнє подружжя проживає разом з 2022 року.

Читати також Оце так подарунок на день народження: Камалію "видали заміж" за пакистанського музиканта (ФОТО) Кріс дуже хоче одружитися там, де виріс.

Вони шукають ідеальне місце, їм подобається ідея весілля на піску,— сказав одне джерело, близьке до актора.Зазначимо, що в різні часи Кріс Еванс зустрічався з багатьма голлівудськими красунями, наприклад, Джессікою Біл, Дженні Слейт і Мінкою Келлі.Нагадаємо, що 41-річний Кріс та 25-річна Альба почали таємно зустрічатися у 2021 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA