YouTube українська культура відео інтерв’ю

НевДудь: українські якісні інтерв’ю, які варто дивитись

Сейчас читают: 478
womo.ua

Український YouTube розростається і стає все якісним, цікавим та корисним. Зараз українці можуть знайти відео державною мовою на будь-яку тематику.

Ми підготували добірку найкращих каналів українських інтерв’юерів на YouTube, які варті уваги. ТОП-10 найкращих каналів українських інтерв’юерів на YouTube «По-своєму подкаст» Це подкаст про вибір, який змінив усе.

У ньому розповідаються історії гостей, які одного разу, наважившись вчинити по-своєму, зірвали куш: зібрали сотні тисяч фоловерів в інстаграм, заснували успішний стартап, зняли кіно чи знялися у ньому, збагнули своє покликання та визначили формулу комфортних стосунків. Лачен Український блогер, волонтер, автор інформаційного Telegram-каналу “Лачен пише”, що висвітлює війну в Україні – Ігор Лаченков став відкриттям 2022 року.

Наприкінці минулого року було засновано канал “ЛАЧЕН”, тут виходять інтерв’ю з легендарними постатями різних підрозділів українських збройних сил. Аліна Доротюк YouTube-канал Аліни Доротюк – це цікавий і пізнавальний ресурс, на якому публікуються інтерв’ю з різними людьми зі світу мистецтва, бізнесу та суспільного життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA