місто Вікторія спорт бронза жінки перемога спортсменки місто Вікторія

Українські борчині виграли чемпіонат Європи в Іспанії, завоювавши вісім нагод: фото

Сейчас читают: 366
womo.ua

Жіноча збірна України з боротьби U20 виграла чемпіонат Європи в Іспанії. «Золото» на змаганнях вибороли Ірина Бондар, Марія Єфремова, Аліна Філіпович, Манола Скобельська, Вікторія Слободенюк та Ірина Заблоцька.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що 17 нагород везе збірна України з чемпіонату Європи U-20 зі спортивної боротьби, який проходив в Іспанії. Читайте також: Українка Вікторія Ус здобула «золото» у байдарці-кросі: фото Загалом на чемпіонаті Європи U20 жіноча збірна України виборола вісім із десяти нагород.

Українські спортсменки здобули шість золотих та дві бронзові медалі. Жіноча боротьба: Ірина Бондар (-62 кг) — золота медаль, Марія Єфремова (-53 кг) — золота медаль, Аліна Філіпович (-57 кг) — золота медаль, Манола Скобельська (-68 кг) — золота медаль, Вікторія Слободенюк (- 50 кг) — золота медаль, Ірина Заблоцька (-72 кг) — золота медаль; Юлія Плахнюк (-59 кг) — бронзова медаль, Марія Зенкіна (-76 кг) — бронзова медаль. Читайте також: Українки завоювали золоту медаль на Європейських іграх-2023 з кульової стрільби Як підсумок, національна збірна — на першій сходинці у командному заліку на чемпіонаті Європи U20.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA