Україна Англія Німеччина Франція Іспанія Італія Євробачення Велика Британія Ліверпуль Україна Англія Німеччина Франція Іспанія Італія

Другий півфінал Євробачення 2023: список учасників та їхні виступи

Сейчас читают: 614
hochu.ua

67-й конкурс пісні Євробачення відбувається у британському Ліверпулі. У головній музичній битві старого світу бере участь 37 країн з огляду на попередні роки, це найменша кількість країн-учасниць понад 10 років.

Розповімо про учасників другого півфіналу, що пройшов 11 травня. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!За право пройти у грандіозний гранд-фінал конкурсу, який відбудеться вже цієї суботи, 13 травня, боролися представники 16 країн-учасниць.

Однак до наступного етапу пройшли лише 10. Читати також Скандал на Євробаченні 2023: Анжеліка Рудницька назвала блогерку Монро "трансвеститом" Зазначимо, що у фіналі візьмуть участь, зокрема країни засновниці (Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція), а також Україна як країна переможниця конкурсу.

Цього року ми вболіватимемо за гурт TVORCHI. Читати також Євробачення 2023 мало проходити не в Британії: Зеленський розкрив маленький секрет Раніше ми писали, що 9 травня відбувся перший півфінал пісенного конкурсу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA