Украина Нео StandWithUkraine Украина

Imagine Dragons стали амбасадорами платформи UNITED24

Сейчас читают: 577
vogue.ua

Володарі Grammy, один із найпопулярніших гуртів світу Imagine Dragons зустрілись з президентом Зеленським та домовились про подальшу співпрацю "Ми любимо українців і хочемо допомагати їм усіма можливими способами, – каже фронтмен гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс. –Несправедливість можна подолати лише разом, об’єднавшись всім світом.

Ми підтримуємо народ України та його лідера — Президента Зеленського". Гурт опікуватиметься фандрейзинговим напрямом «Медична допомога» на платформі UNITED24.

Про це музиканти домовились під час онлайн-дзвінка з Президентом 22-го липня. Перший проєкт UNITED24, який підтримає Imagine Dragons, — збір коштів на автомобілі швидкої допомоги, ініційований першою леді України Оленою Зеленською.

Це допоможе врятувати тисячі життів. На сьогодні Україні потрібно 400 реанімобілів. Такі автівки обладнані всім необхідним, щоб доправити до лікарні важкопоранених: кисневими балонами, кардіомоніторами та дефібриляторами, електрокардіографами та апаратами штучної вентиляції легень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA