Україна Україна

Науковиця Олена Ванєєва представила Україну в межах міжнародної премії «Для жінок у науці»

Сейчас читают: 222
womo.ua

Фундація L’Oréal та UNESCO відзначили 45 видатних науковиць на церемонії нагородження Міжнародної премії «Для жінок у науці» в штаб-квартирі UNESCO в Парижі.

нагороджували за двома напрямками: 15 науковиць премії «Лауреатки» отримали Міжнародну премію за видатні наукові досягнення в науці.

Кожного року нагороджується по 5 жінок без вікових обмежень з кожного континенту. Премія становить 100 000 євро. 30 молодих науковиць, які отримали звання «Міжнародні молоді таланти».

Премія становить 15 000 євро. Докторка фізико-математичних наук, заступниця директора з наукової роботи Інституту  математики НАН України, Лауреатка української премії «Для жінок у науці» – 2018, Олена Ванєєва, увійшла до ТОП-15 премії «Міжнародні молоді таланти» та представила Україну на світовій арені в штаб-квартирі UNESCO. «Для мене дуже хвилююче бути першою українкою серед «Міжнародних молодих талантів» премії «Для  жінок у науці» та представити нашу країну на світовій арені в такий важкий для нас час.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA