Мода Канни зіркові образи Каннський кінофестиваль

Оце так форми! Наречена Кріштіану Роналду похвалилася розкішним вбранням на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Сейчас читают: 376
hochu.ua

29-річна Джорджина Родрігес викликала фурор на Каннському кінофестивалі 2023. Наречена Кріштіану Роналду позувала на червоній доріжці в блискучій сукні від туніського дизайнера.

Фото дивіться на HOCHU.ua! Читати також Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) Ми вже встигли обговорити, як Дженніфер Лоуренс порушила дрес-код Каннського кінофестивалю, з'явившись на заході в шльопках.

Тепер настав час помилуватися блискучим вбранням Джорджини Родрігес та її розкішними формами.Іспанська модель та блогерка Джорджина Родрігес відвідала показ французької комедії "Минулого літа" і викликала фурор своїм ефектним вбранням на червоній доріжці.

Наречена Криштіану Роналду позувала перед фотографами в розкішній золотій сукні, створеній відомим туніським дизайнером Алі Каруї.Свій блискучий образ Джорджина доповнила діамантовими сережками, браслетом і каблучкою, а волосся зібрала в акуратний хвіст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA