Австрия місто Тбілісі спорт бронза перемога Австрия місто Тбілісі

Українська дзюдоїстка Дар’я Білодід завоювала бронзову медаль на турнірі в Австрії

Сейчас читают: 698
womo.ua

Українська дзюдоїстка Дар’я Білодід зійшла на третю сходинку п’єдесталу пошани турніру «Upper Austria Grand Prix 2023» у Лінці.

Спортсменка виграла бронзову медаль у вазі до 57 кг. Про це повідомляє НОК України. Читайте також: 15-річна українська шпажистка завоювала «золото» на Євро U23 Зазначається, що 22-річна бронзова медалістка Олімпіади-2020 Дар’я Білодід, поступившись у півфіналі Плені Корнеліссе з Нідерландів, у втішній сутичці проти переможниці Grand Slam Тбілісі-2023 сербки Маріци Перішич на «голден скор» за допомогою «о-сото-макікомі» здобула переможний бал, а разом з ним і бронзову нагороду, яка стала вже третьою для України на змаганнях в Австрії. Читайте також: Українська фехтувальниця Ольга Сопіт виграла «золото» на Євро U23 Відзначимо також, що для киянки це третя медаль після переходу у вагову категорію до 57 кг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA