місто Вікторія Україна дизайн місто Вікторія Україна

Українська архітекторка вперше потрапила до списку найвпливовіших жінок у галузі архітектури та дизайну

Сейчас читают: 747
womo.ua

Видання DeZeen опублікувало повний список впливових жінок архітектури та дизайну, до якого увійшли 50 представниць галузі. Серед них представники журналу назвали й дизайнерку Викторію Якушу.

Про це повідомляє «Суспільне Культура», посилаючись на сайт видання. Українка вперше потрапила до престижного списку. Вікторія Якуша – українська архітекторка, дизайнерка й художниця, засновниця архітектурної студії YAKUSHA та бренда меблів, декору й освітлення FAINA.

Крім того вона є розробницею інноваційного матеріалу ZTISTA, з якого мисткиня створила колекцію у 2018 році. Це екологічна суміш з целюлози, глини, волокон льону, дерев’яної стружки та біополімерного покриття.

Колекція «Ступаючи на українську землю». Фото: Tijs Vervecken Роботи Вікторії неодноразово були представлені на міжнародних виставках у Сполучених Штатах, Швейцарії, Парижі, Бельгії, Мілані та Венеційській бієнале.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA