Марта Костюк Сша Австралия Україна спорт Рекорд Марта Костюк Сша Австралия Україна

Вражаюча перемога. Марта Костюк вдруге перемогла «нейтральну» суперницю і вперше пройшла до півфіналу

Сейчас читают: 230
womo.ua

Українська тенісистка на турнірі WTA 1000 у США здолала у чвертьфіналі росіянку Анастасію Потапову. Це особистий рекорд для Марти Костюк у турі Жіночої тенісної асоціації, адже раніше їй не вдавалося проходити до четвертого кола змагань.

Марта Костюк вперше зіграє у півфіналі турніру WTA 1000. Крім того, вона стала третьою серед українських тенісисток, кому вдавалося дійти до цієї стадії.

Раніше у півфіналах турнірів WTA 1000 грали Еліна Світоліна та Ангеліна Калініна. Читайте також: Українська тенісистка вперше в історії стала півфіналісткою Australian Open З початку турніру Марті вдалося пройти японку Маї Хонтаму та отримати перемогту над «нейтральною» Анастасією Павлюченковою.

Перемога над Потаповою загалом далася не легко, хоча перший сет завершився з рахунком 6:0 на користь українки. На початку другого сету Марта почувалася впевнено, проте суперниці вдалося зав’язати боротьбу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA