новини

Міжнародний кримінальний суд вперше очолила жінка-суддя з Японії

Сейчас читают: 573
womo.ua

Головою Міжнародного кримінального суду стала громадянка Японії, суддя Томоко Акане. Вона відома тим, що у березні 2023 року разом із заступником Розаріо Сальваторе видала ордер на арешт Володимира Путіна та уповноваженої у справах дітей Марії Львової-Бєлової через незаконну депортацію дітей з окупованих територій України.

Про новий склад президії повідомили на сайті МКС. Читайте також: Міністерка закордонних справ Німеччини закликала росію повернути викрадених українських дітей: деталі Членів Міжнародного кримінального суду обирають терміном три роки.

Президія забезпечує стратегічне керівництво і відповідає за належне управління судом, за винятком діяльності прокурора. Також президія укладає угоди про співпрацю в рамках МКС із державами та міжнародними організаціями. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Міжнародний кримінальний суд вперше очолила жінка-суддя з Японії appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA