місто Маріуполь Маша Ефросинина ООН новини успішна жінка вибір редакції місто Маріуполь

Маша Єфросиніна стала спікеркою від України на найбільшому заході ООН з прав жінок

Сейчас читают: 496
womo.ua

Темою цьогорічного засідання — «Прискорення досягнення гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок». На CSW68 уряди, неурядові організації, представники громадянського суспільства, експерти та активісти з усього світу зібралися разом, щоб узгодити дії, які можуть покласти край бідності жінок і сприяти гендерній рівності.

В рамках CSW68 Комісією була організована дискусійна панель, присвячена військовим злочинам, включно з сексуальними, скоєними над жінками та дітьми.

Маша Єфросиніна виступила з доповіддю про ситуацію в Україні. Так, зараз в нас немає статистичних даних про сексуальні злочини на окупованих територіях, і я просто подумати боюся, які цифри ми отримаємо, наприклад, після деокупації Маріуполя.

Але в нас вже була Буча, був Гостомель, інші регіони, тому певне уявлення про масштаби цих звірств ми маємо. Сьогодні ми (“Фонд Маша”) працюємо з постраждалими від сексуального насилля жінками, надаємо їм психологічну допомогу всіма методиками, що маємо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA