Анна Андрес Україна новини Каннський кінофестиваль Анна Андрес Україна

Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 931
hochu.ua

Каннський кінофестиваль 2023 запам'ятається всім не тільки "кривавим" перформансом Ілони Чорнобай, а й не менш яскравими виходами інших українських інфлюенсерш на червону доріжку.

Їхні гламурні образи нічим не поступаються вбранням світових знаменитостей, а HOCHU.ua розповідає, хто з українських красунь засвітився в Каннах.Блогерка-мільйонниця Саша Рей стала гостею кількох днів Каннського кінофестивалю 2023.

Спочатку дівчина відвідала прем'єру фільму "Фаворитка" з Майвенн і Джонні Деппом у головних ролях. На червоній доріжці Саша з'явилася в чорній мереживній сукні від ліванського дизайнера Ziad Nakad і в прикрасах арабського бренду TOi Fine Jewelry.За кілька днів після цього Саша Рей знову потрапила до списків запрошених гостей, цього разу на прем'єру стрічки "Індіана Джонс і Колесо долі".

Блогерка вийшла у світ у пишній золотистій сукні від бренду Mikael D. Читати також Сальма Гаєк викликала фурор на Каннському кінофестивалі в спокусливому вбранні (ФОТО) Українська інфлюенсерка і бізнесвумен Євгенія Гордієнко другий рік поспіль входить до списку гостей головного європейського кінофестивалю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA