Page VI (Vi) Нео зірка Page VI (Vi)

Знову став батьком у 79: Роберт Де Ніро заявив про народження сьомої дитини

Сейчас читают: 270
hochu.ua

Відомий американський кіноактор, 79-річний Роберт Де Ніро, вже давно багатодітний батько. Донині йшлося про шістьох дітей, які голлівудська зірка має від різних жінок.

Напередодні  ж стало відомо про чергове поповнення у його родині. Читати також "Бандерятко вітає": снайперка Євгенія Емеральд вдруге стала мамою — перше фото дитини У вівторок, 9 травня, представник актора підтвердив виданню Page Six, що в Де Ніро з’явилася ще одна дитина. “Заїкнувся” про поповнення у родині вчора сам актор: виправляючи кореспондента, який сказав, що він — батько 6 дітей, Роберт Де Ніро заявив, що в нього “щойно родився малюк”.

Таким чином у віці 79 років знаменитість всьоме став батьком. Щоправда, більше ніяких подробиць не називається — ані стать малюка, ані його ім’я наразі не відомі.

Хто матір його малюка, актор також не розповідає. Проте минулого місяця нинішня дівчина актора - Тіффані Чен — “засвітила” свій вагітний животик.Вперше про зв'язок оскароносного актора з інструкторкою бойових мистецтв стало відомо у 2021 році, коли вони разом відсвяткували 78-й день народження Де Ніро у Франції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA