Сергій Жадан місто Київ місто Маріуполь місто Харків благодійність українські письменники Сергій Жадан місто Київ місто Маріуполь місто Харків

У Києві відбудеться благодійний поетичний вечір Сергія Жадана і Тетяни Власової

Сейчас читают: 287
womo.ua

28 квітня в київському Будинку кіно відбудеться поетичний вечір Сергія Жадана і Тетяни Власової. Про це йдеться на сайті Karabas.

У пятницю, 28 квітня, на глядачів чекає калейдоскоп віршів Жадана і Власової в авторському виконанні, цитати інших поетів, уривки прозових творів сучасників та класиків. Читайте також: «Східний фронт»: в Австрії покажуть фільм про російську війну проти України Зазначається, що кошти від концерту будуть передані на потреби 13 Бригади Національної гвардії України «ХАРТІЯ». Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани 13-та бригада оперативного призначення «Хартія» (13 БрОП) — підрозділ Національної гвардії України, початково створений, як добровольче формування Харківської громади, яке входило до 127 бригади ТРО.

В батальйоні переважно харків’яни, але є й уродженці Луганська, Маріуполя та Бердянська. Читайте також: ARTUP і Марія Прошковська презентували колекцію хустинок до 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи: фото Нагадаємо, що рок-гурт Жадан і Собаки презентували пісню «Хартія.

Марш.» про добровольче формування «Хартію» та місто Харків. The post У Києві відбудеться благодійний поетичний вечір Сергія Жадана і Тетяни Власової appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA