Україна Франція робота освіта бізнес навчання womo розвиток Україна Франція

Різні сценарії планування та розвитку кар’єри: як пройшов перший вебінар WoMo.ua та «Хуавей Україна»

Сейчас читают: 752
womo.ua

20 червня 2023 року відбувся перший вебінар інклюзивного освітньо-мотиваційного проєкту, який у партнерстві провели WoMo.ua та «Хуавей Україна».

Мета онлайн-проєкту — допомогти українцям розвиватися у рідній країні та долучитися до її відновлення. Зазначимо, що перший вебінар пройшов вдало та пізнавально.

Спікери розповіли: як планувати майбутнє, як знайти роботу мрії, як підготувати резюме, як підготуватися до співбесіди, чи потрібен мотиваційний лист, як отримати нову професію або спеціальність — ваучер на навчання та познайомили з платформою «Світ професій». Спікерами виступили: Ярослава Бутенко-Гачковська — бізнес-консультант, тренер менеджерського персоналу, психоаналітик, магістр гуманітарних та соціальних наук з психології Університету м.

Ніцци (Франція), яка розповіла, як планувати майбутнє під час війни, ставити перед собою цілі й досягати їх у бізнесі. За словами Ярослави Бутенко-Гачковської, змінити життєвий сценарій можуть: кохання, війна або психотерапія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA