війна в Україні відео новини телеведуча шоубізнес

"Влаштував справжній сюрприз": Падалко зняла реакцію доньок на повернення батька з війни (ВІДЕО)

Сейчас читают: 919
hochu.ua

47-річна українська тележурналістка ТСН, нині ведуча марафону "Єдині новини" Марічка Падалко, поділилася зі своїми підписниками в Instagram радісною подією.

Жінка зняла на відео, як її чоловік  Єгор Соболєв,  ненадовго повернувся додому з передової. Читати також Головний сержант: зірка "Вітальки" Гарік Бірча вперше за рік повернувся з передової Марічка знала, що Єгор завітає до них, а от їхні спільні діти – підлітки Катерина та Марія, навіть не підозрювали в той день побачити свого тата.

Дівчатка зустріли батька на київському вокзалі,  він якраз зустрічав їх з потягу.Дівчата 8 місяців не бачили батька. Вони знали, що на вокзалі в Києві ми зустрінемо їх із Міхою (старший син телезірки, 2007 року народження), але навіть не здогадувалися, що Єгора вчора викликали до Києва буквально на два дні забрати дрони.

Чудеса трапляються. Тому День батька у нас сьогодні...– написала під чуттєвим роликом відома телеведуча. Читати також Жюльєн з грибами — зірковий рецепт від Марічки Падалко Прихильники Падалко кажуть, що під час перегляду відео їм було не сила стримували сльози.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA