Анджеліна Джолі Фото війна в Україні новини акторка Анджеліна Джолі

"Вони заслуговують на нашу повагу": Анджеліна Джолі зворушила кадрами з війни в Україні (ФОТО)

Сейчас читают: 820
hochu.ua

47-річна американська акторка Анджеліна Джолі вже вкотре публічно підтримала Україну. Зірка виклала нову публікацію в Instagrram, в якій показала кадри з воюючої України.

Під постом вона вказала, що схиляє голову перед нашим народом. Читати також Анджеліна Джолі підставила Бреда Пітта, змовившись із російським олігархом Знаменитість зробила такий жест з нагоди Міжнародного дня біженців, який відзначають 20 червня.

На Анджеліну в Instagram підписано 14,5 млн людей, тому важливо, що настільки велика аудиторія ще раз побачить жахіття, які чинить росія в Україні.

Окрім того, Джолі познайомила фоловерів з дівчинкою з Бучі, вдягненою у вишиванку. Також актриса показала, як нині виглядає населений пункт Афанасіївка - це село постраждало внаслідок знищення Каховської ГЕС.Біженці – це люди, які втекли від війни, насильства, конфліктів чи переслідувань і перетнули кордон у пошуках безпеки в іншій країні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA