Росія освіта РФ Росія

У рф зникає онлайн-освіта: платформи йдуть з ринку, а зарубіжні викладачі відмовляються працювати

Сейчас читают: 220
womo.ua

З ринку рф йдуть освітні платформи, зарубіжні фахівці стали відмовлятися від викладання у країні, а російські вузи втратили зв’язок зі своїми студентами, які навчалися онлайн через іноземні платформи.

Про це пише УНІАН. На початку березня американська освітня платформа Coursera оголосила про припинення співпраці з росією. Користувачі отримали на електрону пошту листи з повідомленням про те, що вони мають 90 днів, щоб завершити вже оплачені курси, хоча блокування деяких адміністративних записів вже відбулося.

Платні послуги росіянам будуть недоступними. Британська освітня компанія Pearson також пішла з російського ринку. Аналогічно надійшла американська інтернет-платформа онлайн-курсів edX.

Після блокувань російські вузи втратили зв’язок зі своїми студентами, які навчалися онлайн через іноземні платформи. Дехто встиг зібрати частину контактів, але мільйонна аудиторія зникла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA